De volgende editie vindt plaats op 30 juni

  Erica Greenfield

  Erica Greenfield, bekend in Nederland en Duitsland als een ervaren allround zangeres en performer, is uit haar comfortzone gegaan met een nieuw avontuur met een donkerder en zwaarder geluid. De release van haar nieuwste single "Holding Out For A Hero" (oorspronkelijk uitgevoerd door Bonnie Tyler) is ook de aankondiging van haar komende EP, dat zij samen met Erwin Steijlen co-schrijft en co-produceert.
  Het idee om ‘Holding Out For A Hero' uit te geven in deze hedendaagse versie, was te danken aan het originele lied uit 1984, evenals het in een nieuwe en moderne jasje te brengen, die zijn oorspronkelijke kwaliteiten illustreert en beklemtoont.
   
  Erica's komende EP zal bestaan uit originele liedjes, en samen met de talenten van Erwin Steijlen zullen ze de mogelijkheden in deze nieuwe muziekstijl onderzoeken, met trefwoorden als: episch, filmachtig, edgy en rough.
   
  Er zijn geen regels. Geen richtlijnen. Gewoon muziek.
  ONZE PARTNERS

  • Het opbouwen is gestart

   Het opbouwen is gestart

   Het opbouwen is gestart!! Zo'n 50 vrijwilligers werken keihard om alles op te bouwen

   Lees meer
  • Win 2 VIP arrangementen bij de UNIS Flyers

   Win 2 VIP arrangementen bij de UNIS Flyers

   Ben jij een echte ijshockeyfan? NOTK mag 2 VIP-arrangementen voor het seizoen 2017-2018 van de Unis Flyers weggeven!  Hoe maak je...

   Lees meer
  Meer nieuws