De volgende editie vindt plaats op 30 juni

  Kleintje Koemarkt

  Dat was een geweldige opwarmer gisteravond tijdens Kleintje Koemarkt door The Originals. De heren speelden de Koemarkt tot in de late uurtjes plat. Nog even lekker nagenieten en dan op naar vanmiddag en vanavond! 

   

   

   

   

  Op vrijdagavond 23 juni 2017 organiseren wij het traditionele 'Kleintje Koemarkt' in samenwerking met de Horeca Oude Koemarkt ! Vanaf 22.00 uur treedt de Nederlandse band The Originals op de Oude Koemarkt op. The Originals spelen alles, op verzoek. En daarin is deze band absoluut uniek! Deze rasmuzikanten spelen namelijk echt alles en uitsluitend wat het publiek vraagt. The Originals is de meest muzikale interactieve live-act van Nederland. En dat maken de heren al jaren waar op vele podia in binnen- en buitenland. Het begint met een muzikaal verzoek, en dat doe je op het zaalpodium. Op deze bescheiden showspot in het publiek, staat de opvallende microfoon waarmee iedereen zijn of haar favoriet kenbaar maakt aan band en publiek. Het publiek heeft dus een heel actieve en belangrijke rol in de show. De mannen speelden al in het Holland Heineken House Turijn, Beijing en Vancouver, op het Museumplein, Bevrijdingspop Haarlem, Live538XXL, DWDD en Vrienden van Amstel Live. The Originals zijn absoluut de meest flexibele live-act van nu! Als je ze eenmaal gehoord en gezien hebt, weet je het zeker: nothing sounds like the Originals! Vrijdagavond 23 juni zal dus een fantastische opwarmer zijn voor het grote Promsconcert op zaterdag 24 juni!
  ONZE PARTNERS

  • Het opbouwen is gestart

   Het opbouwen is gestart

   Het opbouwen is gestart!! Zo'n 50 vrijwilligers werken keihard om alles op te bouwen

   Lees meer
  • Win 2 VIP arrangementen bij de UNIS Flyers

   Win 2 VIP arrangementen bij de UNIS Flyers

   Ben jij een echte ijshockeyfan? NOTK mag 2 VIP-arrangementen voor het seizoen 2017-2018 van de Unis Flyers weggeven!  Hoe maak je...

   Lees meer
  Meer nieuws