De volgende editie vindt plaats op 30 juni

  Romy Monteiro

  In 2015 studeerde Romy af aan opleiding Marketing Communicatie aan The New School for Information Services in Amsterdam. In datzelfde jaar maakte ze haar debuut als musicalster bij The Bodyguard. Ze creëerde de rol van Rachel Marron waarvoor zij een Musical Award in ontvangst mocht nemen voor aanstormend talent tijdens het Musical Award Gala 2016. Kreeg speellessen van Kitty Courbois en zanglessen van Robin van Beek. Zingen werd haar tweede natuur en haar grootste passie.
  Bij het grote publiek werd zij al bekend door haar deelname aan ‘The Voice of Holland’. Zij maakte in het populaire televisieprogramma haar debuut als zangeres en raakte iedereen met haar vertolking van Whitney Houstons ‘ I Will Always Love u’.  Ze behaalde de kwartfinales en werd door het publiek op handen gedragen.
  Eerder werd zij geportretteerd in de docu-serie  ‘Bloed, Zweet en Spotlights’ in het kader van haar debuut in het musical vak. En verzorgde vele gastoptredens bij onder andere RTL Late Night en het NOS Sportgala en het Musical Award Gala.
  Haar presentatiedebuut maakte zij bij AVRO/TROS Musical Sing-a-Long , wat jaarlijks live uitgezonden wordt vanaf het Museumplein in Amsterdam. Zij deed dit samen met Frits Sissing. Zij verbaasde vriend en vijand en werd alom de publiekslieveling van deze avond. Dit resulteerde in een exclusief contact bij AVRO/TROS en is inmiddels te zien met haar eerste tv programma ‘ Mijn Vader is de Beste’.
  Romy heeft onlangs getekend bij het platenlabel 8Ball en werkt aan eerste single en haar debuut album.
  Zij is waar vele van dromen ‘A star is Born’.
  ONZE PARTNERS

  • Het opbouwen is gestart

   Het opbouwen is gestart

   Het opbouwen is gestart!! Zo'n 50 vrijwilligers werken keihard om alles op te bouwen

   Lees meer
  • Win 2 VIP arrangementen bij de UNIS Flyers

   Win 2 VIP arrangementen bij de UNIS Flyers

   Ben jij een echte ijshockeyfan? NOTK mag 2 VIP-arrangementen voor het seizoen 2017-2018 van de Unis Flyers weggeven!  Hoe maak je...

   Lees meer
  Meer nieuws