De volgende editie vindt plaats op 30 juni

  Word ook sponsor in 2017

  Door veel steun uit het bedrijfsleven, Stichting Horeca Oude Koemarkt én de Gemeente Heerenveen is het ieder jaar weer gelukt om de begroting van dit prachtige evenement rond te krijgen. Daardoor kunnen elk jaar meer dan 10.000 bezoekers op die ene zaterdag in juni GRATIS getuige zijn van dit fantastische muziekevenement, uniek in Friesland.

  Informatie sponsoring 2017

  Natuurlijk krijgen de sponsors van Night of the Koemarkt een VIP-behandeling tijdens het Promsconcert  's avonds op zaterdagavond 24 juni 2017. Vanaf onze speciale sponsor-loge kunnen zij tijdens het concert onbeperkt genieten van een hapje en een drankje. Ook is onze grote maar gezellige sponsor-loge uitermate geschikt om te netwerken met andere ondernemers uit de regio Heerenveen. Wij zijn onze sponsors zeer dankbaar voor hun bijdrage, in vele gevallen zelfs jarenlange! Dat sponsors belangrijk en onmisbaar zijn voor dit evenement moge duidelijk zijn.

  Er zijn in 2017 weer vele mogelijkheden van sponsorpakketten en de bijbehorende tegenprestaties. Stichting Night of the Koemarkt gaat uit van de gedachte dat een sponsorinvestering in verhouding moet staan met de tegenprestatie.  Door de enorme kwalitatieve groei van ons evenement van de afgelopen jaren is de uitstraling voor onze sponsoren steeds groter geworden. Veel sponsoren zijn al jaren betrokken bij de Night of the Koemarkt en hebben hiermee de continuiteit van het evenement gewaarborgd. Er zijn in 2017 vele mogelijkheden om een sponsorvorm in te vullen. Het uitgangspunt is een zeer exclusieve wijze van promotie. De definitieve invulling van het pakket is afhankelijk van de wensen en specificaties van de sponsor.


  Voor meer informatie kunt u een e-mail zenden/bellen naar info@nightofthekoemarkt.com

   
  ONZE PARTNERS

  • Het opbouwen is gestart

   Het opbouwen is gestart

   Het opbouwen is gestart!! Zo'n 50 vrijwilligers werken keihard om alles op te bouwen

   Lees meer
  • Win 2 VIP arrangementen bij de UNIS Flyers

   Win 2 VIP arrangementen bij de UNIS Flyers

   Ben jij een echte ijshockeyfan? NOTK mag 2 VIP-arrangementen voor het seizoen 2017-2018 van de Unis Flyers weggeven!  Hoe maak je...

   Lees meer
  Meer nieuws